بدون شك سازمان هاي زيادي هستند كه با نرم افزارهاي اتوماسيون اداري كار مي كنند. همچنين سازمان هايي هم هستند كه از نرم افزار اتوماسيون اداري در كنار نرم افزار BPMS استفاده مي كنند.
اما سوال اين جاست كه اين دو نرم افزار تا چه حدي مي توانند به جاي يكديگر و يا در كنار هم استفاده شوند؟
نرم افزارهاي اتوماسيون اداري به نرم افزارهايي گفته مي شوند كه مكاتبات سازماني و نامه نگاري هاي سازمان را سيستماتيك و مكانيزه مي كنند. نكته قابل توجه اين است كه در اين نرم افزارها يك نامه با هر متن و موضوعي مي تواند توسط يك شخص در سيستم ثبت شده و به جريان درآيد.
بسياري از سازمان ها نيز اطلاعات مربوط به درخواست ها و فرآيندهاي خود را نيز در قالب نامه در اين نرم افزارها براي ساير بخش ها ارسال مي كنند.
نرم افزار BPMS يك نرم افزار اتوماسيون فرآيندها و گردش كارها است كه در آن فرم ها و درخواست هاي افراد تحت يك جريان فرآيندي و با ساختار تعريف شده توسط سازمان، در سازمان به گردش در مي آيند.
نرم افزارهاي BPMS برخلاف اتوماسيون اداري، كليه فرم ها، اشخاص، ارجاعات، داده ها و ... را تحت اصولي كه در زمان پياده سازي فرآيند تعريف شده است، به جريان انداخته و به صورت ساختاريافته اي ذخيره سازي مي نمايد. در نتيجه در BPMS مي توان از اطلاعات ذخيره شده در طي فرآيند، به شكل اصولي و بهينه اي گزارش گيري كرد.
در نهايت مي توان گفت كه نرم افزارهاي BPMS، نسل جديدتر اتوماسيون اداري در سازمان ها هستند.
ما در گروه مديريت فرآيند پارس مي توانيم ضمن بررسي فرآيندها و جريان كارهاي شما، امكان ساخت فرآيند در پروسس ميكر را در سازمان شما فراهم آوريم.
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
يكي از مهم ترين نرم افزارهاي مديريت فرآيند (BPMS) كه طي سال هاي اخير در ايران به شهرت زيادي رسيده است، نرم افزار پراسس ميكر (ProcessMaker) مي باشد. اين نرم افزار به دليل رايگان و متن باز بودن، با توجه به محدوديت هاي فعلي تحريم ها در كشور مخاطبان زيادي را به سمت خود جلب كرده است، چرا كه سازمان ها بدون پرداخت هيچ هزينه لايسنسي مي توانند از پروسس ميكر با تعداد نامحدود كاربر و فرآيند استفاده كنند.
گروه مديريت فرآيند پارس انواع خدمات ساخت، پياده سازي و راه اندازي فرآيندهاي كسب و كار را در نرم افزار پروسس ميكر به سازمان ها ارايه مي دهد كه در اين ويديو به معرفي يكي از اين فرآيندها پرداخته شده است.
در اين ويديو شما با فرآيند دستور پرداخت ريالي و ارزي كه در شركت هاي بازرگاني خارجي مورد استفاده قرار مي گيرد، آشنا خواهيد شد. شركت هاي بازرگاني خارجي مي توانند به واسطه چنين فرآيندي كليه دستور پرداخت هاي ريالي و ارزي خود را به صورت سيستمي تحت نرم افزار BPMS به اجرا درآورده و از اطلاعات ذخيره شده آن در ديتابيس، در هر زمان و مكاني به راحتي گزارش گيري نمايند.
ما در اين ويديو، به معرفي امكانات قرار داده شده و پياده سازي شده بر روي اين فرآيند خواهيم پرداخت.
موضوعات مرتبط:
برچسبها:
فرايند درخواست كالا با استفاده از سيستم مديريت فرايندهاي كسب و كار (BPMS) ميتواند بهبود مهمي در كارايي و كنترل فرايندهاي كسب و كار شما داشته باشد.
يكي از فرايندهاي پركاربرد شركتهاي فرايند درخواست كالا است. تقريبا شركتي نيست كه اين فرآيند در آن اجرا نشده باشد. فرآيند درخواست كالا ميتواند در زمره فرآيندهاي ساده و پيچيده دستهبندي شود. در واقع نوع كالاي درخواستي كه در فرآيند درخواست كالا است بر روند كار اثر مستقيم دارد.
حسن اين روش آن است كه همه درخواستهاي خريد در يك فرم صورت ميگيرد و يك فلوچارت جامع پيادهسازي ميشود و كاربر هم دچار سردرگمي نميشود. اما بزرگترين ايراد اين روش اين است كه روش توسعه و تغيير فلوچارتها و خود فرم است.
درست است كه ذات اين فرايند درخواست كالا است ولي با توجه به خريد اقلام مختلف مثل اقلام عمومي، مهندسي و … كه فلوچارتهاي خاص خود را دارند عملا در صورت اجرا در يك فلوچارت توسعه آنرا بسيار پر هزينه ميكند.
هر تغييري كه قرار است صورت بگيرد در بخشهاي ديگر فلوچارت نيز ممكن است تغيير كند. برخي از فيلد براي كالاهاي خاص اجباري است ولي براي برخي نياز به آن نيست. با فرض اينكه اين فرايندها در يك نرم افزار bpms پياده سازي ميشود و با اين فرض كه نرم افزار bpms مناسب داراي انعطاف پذيري زياد در طراحي فرم و گردش كار است آيا منطقي هست كه همه مراحل كار را در يك فلوچارت بزرگ انجام دهيم.
موضوعات مرتبط:
برچسبها: